Retourneren

Bedenktijd en retourneren

Alle artikelen geleverd via onze webshop vallen onder de wet Koop op Afstand. Na ontvangst heb je daarom 14 kalenderdagen bedenktijd om van de aankoop af te zien.

Retourneren en passen van ondergoed

Let op: ondergoed valt onder hygiënische goederen. Wij kunnen daarom geen op de huid gedragen ondergoed terugnemen. Wij adviseren je ondergoed te passen over ander ondergoed.

Hoe te retourneren

Indien je (een deel van) je bestelling wilt retourneren, log dan in op je account of gebruik de link in de orderbevestigingsmail. Klik vervolgens op de betreffende bestelling en op 'retourzending aanvragen'. Dit is niet verplicht, maar wel handig! Je kan daar aangeven of je je geld terug wilt of de artikelen wilt omruilen. Doe je het liever via het Modelformulier voor herroeping? Zie dan verderop deze pagina.

Omruilen

Geef in het online formulier aan voor welke maat je de producten wilt omruilen. Na ontvangst sturen we de andere maat zonder nieuwe verzendkosten naar je toe. Indien niet voorradig dan storten we het betaalde bedrag terug of kan je een alternatief item uitkiezen van een vergelijkbaar bedrag.

Geld terug

Geef in het online formulier aan dat je je geld terug wilt. Dit storten we zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 7 werkdagen. De verzendkosten worden alleen terugbetaald indien je de volledige bestelling annuleert.

Let op: retourneren is op eigen risico en kosten. Stuur de te retourneren producten goed verpakt op en bewaar het verzendbewijs totdat het zeker is dat we deze hebben ontvangen. Je hebt maximaal 14 dagen na de retouraanvraag om je bestelling (deels) te retourneren.

Stuur je de producten op je eigen manier op? Dan kan je dit sturen naar:

Boxergemak.nl
o.v.v. retourzending
J.F. Kennedylaan 131
3741 ED Baarn

Vermeld dan ook graag je orderreferentie en je naam + adres!

Alternatieve retouroptie via Modelformulier voor herroeping

Je kan ook het Modelformulier voor herroeping invullen en meesturen.

Overige

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.